Toto je testovací zpráva


Anotace:

Contemporary Theatre uvádí prezentaci výsledků své dosavadní činnosti jednoduše nazvanou Conteátr 2018/19. Díky spolupráci s předními českými tanečními osobnostmi a začínajícími umělci vzniká velké množství zajímavého materiálu ve fázi „work in progress“, které ale stojí za to prezentovat a diskutovat o něm.

Summer LAB 2018

soutěžní miniatura vítězky stipendijního programu pro novou českou choreografickou a taneční kreativu, která usiluje o podporu pro rozpracování na celovečerní představení:

Xian he

Rozpracovaná choreografie inspirovaná starodávnou japonskou legendou a příběhem dívky Sadako, která onemocněla po jaderném útoku v Hirošimě. Legenda praví, že každému, kdo složí tisíc papírových jeřábů origami, se splní jedno přání. Sadako toužila po uzdravení, ale stihla  složit jen 644 jeřábů. Inspirovala však mnoho svých přátel a spolužáků a její pomník v Hirošimě se stal symbolem důsledků použití jaderných zbraní. Každý rok lidé posílají k její soše nespočet papírových jeřábů.

  • Choreografie: Petra Hájková, studentka HAMU
  • Tančí: posluchači českých konzervatoří
  • Hudba: Adam Pobořil
  • Vedení choreografické práce: Nataša Novotná, Lenka Vagnerová, Vendula Poznarová

Summer LAB 2017 trailer

Koláž z prací vytvořených v rámci pilotního ročníku programu. Prezentace loňské vítězky Zuzany Dobešové a mentorů Venduly Poznarové a Šimona Kubáně.

Conteátr 2018/19

Prezentace nových projektů tanečního divadla, které vznikají v produkci Contemporary Theatre.

Host

Přijďte – uvidíte!

Těšíme se.

Dárek pro Vás – všechny vstupenky jsou směnitelné za lekci dle výběru pořádanou studiem Contemporary – prostor pro tanec.